miercuri, 11 noiembrie 2009

Doar O Coincidenta De Nume!

Un agent de la Secţia 5 de Politie din Cluj-Napoca a fost protagonistul unei intamplari mai putin intalnite.

Poliţistul a ramas fara o jumatate din ureche dupa ce a fost muscat de un tanar pe care il audia. 


Radu Maja este politist de cativa ani si duminica seara a fost chemat sa aplaneze un scandal izbucnit in mijlocul orasului intre un grup de tineri.

La fata locului, unul dintre scandalagii, Marius Coldea, student la Facultatea de Bussines din Cluj-Napoca, i-a cerut politistului sa il duca la sediul sectiei de politie pentru ca are de gand sa depuna o reclamatie impotriva lui pentru modul cum s-a comportat. 


„Eu m-am aparat”

In timp ce isi scria reclamatia, studentul s-a gandit ca trebuie sa ii dea o lectie omului legii, a sarit asupra lui si l-a muscat de o ureche. Muscatura, spun medicii legisti, a fost atat de puternica incat jumatate din lobul urechii agentului Maja a ramas in gura studentului Coldea. 

Dupa incident, Marius Coldea a fost retinut si acuzat de ultraj, iar aseara, Judecatoria Cluj Napoca a emis pe numele lui un mandat de arestare pentru 29 de zilei. 


In fata judecatorului, Coldea a declarat ca politistul a fost cel care l-a agresat si ca a vrut sa se razbune. „Era surmenat fiind dupa o zi de serviciu si poate de aceea m-a batut. Eu m-am aparat si sunt de acord sa ii platesc despagubiri pentru urechea rupta”, a spus Coldea.

www.evenimentulzilei.ro