joi, 19 noiembrie 2009

Craiova sub Cluj, la propriu si la figurat

Antrenorul Universitstii se declara dezamagit de greselile de arbitraj din aceasta seara, dar si de imprecizia la finalizare a echipei sale.

"Sunt foarte dezamagit de tot ce s-a intamplat in seara asta, de la cele patru ocazii ratate singuri cu portarul si pana la deciziile arbitrilor in fazele decisive.

Daca este adevarat ca arbitrul ne-a ANULAT PE NEDREPT GOLUL, iar al lor a fost ofsiad, atunci e o mare problema. Daca CFR Cluj trebuie sa castige Cupa Romaniei, atunci sa ne fi spus si nu ne mai prezentam.

Peste doua etape vom juca la Cluj, ne va astepta 'IADUL'!

Pacat de acesti suporteri care au venit in numar mare. Eu cred totusi ca Universitatea mai poate prinde cupele europene in acest campionat.

Cred ca altele erau datele problemei daca jucau Trica, Prepelita si Dilevski, probabil am fi cadtigat si impotriva ARBITRAJULUI. Oricum, o puteam face chiar si asa, daca nu ratam atat de mult", a declarat Eugen Neagoe. 

Citat: gsp.ro

Dupa parerea mea, golul a fost anulat corect si nu au rost asemenea discutii, normal...inteleg atitudinea clubului Craiova, dar golul nu poate fi validat atata timp cat jucatorul Craiovean se afla in afara pozitiei de joc. POZA SPUNE TOT...